De TAPPERIJ

Maak kennis met alle bieren van Brouwerij de Eeuwige Jeugd en met die van onze vrienden. Zoek je een plek om te borrelen of wil je een proeverij organiseren? Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 14:00-18:00
Zaterdag 14:00-18:00
Zondag 14:00-18:00

Events

Jouw feestje hier?

Bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon een goeie vrijmibo? Contact ons hier voor de mogelijkheden
-

Elke wedstrijd van AJAX!

Alle wedstrijden van Ajax Live op groot scherm!
-

De Aftrap | Voetbal-Quiz | UEFA Woman CL-Finale

Het is deze zomer tijd voor de grande voetbalquiz én de finale tussen de crème de la crème in het vrouwenvoetbal ⚽ Zondag 30 augustus trapt podcast 1920 Clubhouse samen met Tapperij de Eeuwige jeugd het seizoen af met voetbal, voetbal en nog eens VOETBAL!
30 aug, 18:00 - 00:00

Brouwerij de Eeuwige Jeugd X Gedichtjes van Doet

Een poëzie avond die jij niet wilt en kunt missen. De avond staat in het teken van taal, in de breedste zin van het woord. Verwacht dichters, muziek, art work, vette kunstenaars & mooie verhalen. Haal hier je kaarten 🎟
14 sep, 19:00 - 23:00

De Lellebel

Een café in een tapperij? Yes! Onze locatie heeft een café vernoemd naar een van onze favorieten bieren: de Lellebel! De Lellebel heeft een zelftap en is uitermate geschikt voor het vieren van jouw feestje. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

De Gluiperd

Cocktailbar, filmavond of karaoke night. Elke avond is iets anders te beleven in de Gluiperd. Ook is de ruimte in zijn geheel te huren. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.