De TAPPERIJ

Maak kennis met alle bieren van Brouwerij de Eeuwige Jeugd en met die van onze vrienden. Zoek je een plek om te borrelen of wil je een feestje organiseren? Scroll dan naar beneden voor onze privé ruimtes: De Lellebel & De Gluiperd. Interesse? Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag 15:00 - 01:00
Dinsdag 15:00 - 01:00
Woensdag 15:00 - 01:00
Donderdag 15:00 - 01:00
Vrijdag 15:00 - 03:00
Zaterdag 15:00 - 03:00
Zondag 15:00 - 01:00

Events

Jouw feestje hier?

Bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon een goeie vrijmibo? Contact ons hier voor de mogelijkheden.
-

Elke Vrijdag: VRIJPARTIJTJE!

Knal je werk opzij en kom naar onze partij!
-

Elke wedstrijd van AJAX!

Alle wedstrijden van Ajax Live op groot scherm!
-

De Lellebel

Een café in een tapperij? Yes! Onze locatie heeft een café vernoemd naar een van onze favorieten bieren: de Lellebel! De Lellebel heeft een zelftap, een beamer en twee dartbanen. De Lellebel is exclusief af te huren op twee niveaus (beneden en de vide) en is uitermate geschikt voor het vieren van jouw feestje. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

De Gluiperd

De Gluiperd bevindt zich in de kelder van de Tapperij. Je kunt je eigen feestje bouwen, met zelfgekozen lekkere plaatjes. Een bar speciaal voor jullie, waar je als je het bier toch even zat bent, ook heerlijke cocktails kunt krijgen. Elke avond is er iets anders te beleven in de Gluiperd. Van verjaardagsfeestjes, kantoorborrels tot karaoke nights. Daarnaast is de ruimte in zijn geheel af te huren. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.